Home

Over ons

Gr8 Nederland B.V.

Gr8 Investments is opgericht door Bas en Bob van den Nieuwenhuijzen en Martien Heinrichs. Zij volgden hun hart en grepen hun kans om de franchise van Burger King, de licentie van Starbucks en 7 hotels te verwerven. Als kleine kinderen groeiden zij (letterlijk) op in de keuken van de familiehotels. Wat vroeger hun speelplaats was, veranderde in een bron van opleiding, ervaring en inkomen. Als deel van de Van der Valk familie bood het hun de gelegenheid om te ervaren wat het betekent om gastvrij te zijn. De kleinkinderen van Gerrit van der Valk, hebben alle drie hun eigen hotels in Nederland, Duitsland en Curaçao. Met deze combinatie van familie-erfgoed, moderne inzichten en de huidige digitale ontwikkelingen, breiden zij hun bedrijf en diensten steeds verder uit.

Gr8 brand

De merknaam is een combinatie van de letters, ‘gr’ en het nummer ‘8’ samen uitgesproken als ‘great’. De visuele identiteit wordt gevormd door het logo, die wordt bepaald door de nummer acht, met de letters ‘gr’ in de kern.

De vorm van de acht is opzettelijk “vet” gekozen, aangezien we een gedurfde visie en bijbehorende ambitie hebben. De kern van de acht is echter rechthoekig, als contrast en onderscheidend aspect van het ontwerp. Dit unieke karakter van zijn vorm komt hierdoor overeen met het feit dat Gr8 Hotels het spel anders en beter wil spelen dan de gevestigde exploitanten van de markt.

Gr8 Team

Als Gr8 collega ben je bereid om samen de beste resultaten te halen. Je krijgt vertrouwen en coaching om zelfstandig je werkzaamheden goed, maar ook zo leuk mogelijk, uit te voeren. We zijn er van overtuigd dat we samen als Gr8 Team het beste resultaat kunnen behalen

A Gr8 team to join!