Gr8 News

Bouw Gr8 Hotel in Breda gestart

05-03-2021

De bouw van ons Gr8 Hotel locatie ‘Bagvenpark’ in Breda is gestart. De komende periode zijn we hier samen met diverse partners hard aan het werk om een mooi nieuw Gr8 Hotel neer te zetten.
We houden je op de hoogte van de komende Gr8 ontwikkelingen!

        


 
Gr8 Starbucks Amersfoort geopend


19-02-21

De nieuwste vestiging van GR8 Starbucks in Nederland is geopend op het foodcourt aan de Wiekenweg in Amersfoort en is een mooie aanvulling op het aanbod wat daar al aanwezig is. Nu kan iedereen naast lekker eten ook nog genieten van een perfect bereid kopje koffie of lekkere verfrissende Frappuccino. Het restaurant is ingericht conform het nieuwste concept van Starbucks en uiteraard staan alle bekende drankjes op het menu.


Op dit moment is het restaurant natuurlijk alleen open voor take away i.v.m. de corona regels, maar het team staat klaar om de gasten veilig van dienst te zijn en de heerlijkste drankjes klaar te maken.

Bij de opening om 10.00 uur stond er meteen al een flinke rij gasten bij de voordeur, waardoor de rij tot aan het begin van de parkeerplaats al liep. Iedereen wachtte geduldig tot ze een heerlijk drankje konden drinken.


 
Burgemeester en gedeputeerde geven startsein bouw hotel bij luchthaven
 

10-01-2020

Burgemeester Christine van Basten-Boddin van de gemeente Beek en gedeputeerde Joost van den Akker van de Provincie gaven donderdag 9 januari het startsein voor de bouw van een nieuw hotel bij Maastricht Aachen Airport.
De eerste palen werden begin december vorig jaar al geslagen. De bestuurders symboliseerden met de graafhandeling van een shovel naast de terminal van het vliegveld de bouwstart. Zeven jaar geleden sloot het Tulip-Inn hotel op de luchthaven zijn deuren.

De landelijke keten Gr8 gaat het hotel bij de luchthaven exploiteren. Het bouwwerk gaat drie verdiepingen tellen en is een ontwerp van de Sittardse architect Joop Petit. Het hotel zal 114 kamers gaan tellen, en herbergt ook een food-court van La Place.


Bouw Gr8 Hotel aan A16 kan volgend jaar starten


07-12-2019

De realisatie van het GR8-hotel aan de A16 in Breda lijkt nu toch binnen afzienbare tijd van start te kunnen gaan. Volgens Arjan van de Graaf van Prohuis heeft de gemeente het ontwerp inmiddels goedgekeurd en is deze week de omgevingsvergunning aangevraagd.

Als de vergunningsprocedure normaal verloopt, kan volgens Van de Graaf de bouw in april 2020 beginnen. Prohuis ontwikkelt de locatie voor GR8, een jonge hotelformule die opgericht is door enkele kleinkinderen van Gerrit van der Valk (grondlegger van het gelijknamige horecaconcern). GR8 heeft al vestigingen in Oosterhout, Sevenum, Bodegraven en Amsterdam. Een vijfde hotel is aanbouw bij Maastrich-Aachen Airport.

Afgekeurd
Aanvankelijk was het de bedoeling dat de bouw een jaar geleden al zou starten. De reden dat de bouw zo lang is uitgesteld, is dat het ontwerp voor het hotel tot twee keer toe niet door de commissie ruimtelijke kwaliteit van de gemeente Breda is gekomen. Het project past wel in het bestemmingsplan.

Prohuis heeft een nieuwe architect in de arm genomen en nu is het ontwerp wel goedgekeurd. Inhoudelijk is er niets veranderd. Het GR8-hotel zal honderd kamers krijgen en meerdere zalen en vergaderruimtes. Verder komt er een La Place-restaurant in. 


A Gr8 opening for Bodegraven


25-04-2019

Op donderdag 25 april 2019 was het tijd voor de officiële opening van Gr8 Hotel Bodegraven. Familie en vrienden van alle medewerkers kregen de kans om na een verbouwing van 4 maanden het nieuwe hotel te komen bewonderen. Ook burgemeester Christiaan van der Kamp kwam Martien Heinrichs, een van de drie eigenaren van Gr8 Hotels, persoonlijk feliciteren. Het was een gezellig feest met heerlijke hapjes en drankjes van onze partner La Place.

Het AD en ReBo nieuws schreven een nieuwsitem over de opening van Gr8 Hotel Bodegraven:
Lees hier het artikel in het AD 
Lees hier het artikel van ReBo nieuws 

Opening Gr8 Hotel Bodegraven


The Gr8 Match


31-03-2019

Vandaag was het zover! NAC Breda speelde tegen VVV in hét wedstrijdshirt met op de voorzijde een groot Gr8 Hotels logo. Helaas lukte het NAC Breda niet op van de voetbalclub uit Venlo te winnen maar wij waren enorm trots toen wij de mannen in onze shirtjes zagen ‘shinen’.

Gr8 Hotels won met een bijdrage van €15.500 het hoofdsponsorschap van NAC Breda voor één wedstrijd! Hiermee draagt Gr8 Hotels bij aan het Techno Girl programma van Unicef. Met dank aan CM en Gr8 Hotels kunnen 174 Techno Girls een korte stage lopen in Zuid-Afrika en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Gr8 Hotels hoofdsponsor NAC Breda 


It’s time to book your ‘’Gr8 Stay’’!


14-03-2019

‘’Een nieuw jaar, een nieuw hoofdstuk, twee nieuwe Gr8 Hotels’’, dat was de titel van ons eerste nieuwsitem van 2019.
Nu, 2 maanden later is het zover. Gr8 Hotel Bodegraven en Gr8 Hotel Amsterdam Riverside openen in april maar zijn nu al te boeken!

Dus, wanneer bezoek jij een van onze nieuwe Gr8 Hotels?


 

Let's make it a Gr8 Match!01-03-2019

CM.com, hoofdsponsor van Eredivisieclub NAC Breda, veilde zijn hoofdsponsorschap voor één dag. Gr8 Hotels heeft met een bijdrage van €15.500 dit hoofdsponsorschap gewonnen! Hiermee draagt Gr8 Hotels bij aan het Techno Girl programma van Unicef. Met dank aan CM en Gr8 Hotels kunnen 174 Techno Girls een korte stage lopen in Zuid-Afrika en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten. Dat is natuurlijk fantastisch!

Dus, kijk jij op 31 maart om 12:15 uur ook naar de wedstrijd NAC – VVV?

 


Een nieuw jaar, een nieuw hoofdstuk, twee nieuwe Gr8 Hotels

 

08-01-2019

Het is weer de eerste ‘8-day’ van het jaar, en dat betekent: tijd voor Gr8 News. Dubbel Gr8 News! Want via deze weg willen wij bekend maken dat wij momenteel niet bezig zijn met de verbouwing van één hotel, maar met de verbouwing van twee hotels! Gr8 Hotel Bodegraven en Gr8 Hotel Amsterdam will open very soon! To be continued!

Gr8 Hotel Bodegraven & Amsterdam


De beste nieuwkomer van 2019!

08-01-2019

Dit is pas écht Gr8 News! Gisteren heeft Gr8 Hotel Oosterhout uit handen van Hotels.nl naast een speciale vermelding voor hoge reviewscore (8,7) ook nog eens een award ontvangen voor “de beste nieuwkomer in 2019”!

Op 1 juli 2018 opende de deuren van dit allereerste Gr8 Hotel. Wij zijn zeer trots om na 5 maanden deze ‘Gr8 Price’ te ontvangen.

Namens Gr8 Hotels, ontzettend bedankt!


Coming soon; Gr8 Hotel Sevenum

18-07-2018

Bij één Gr8 Hotel kan het natuurlijk niet blijven. Gr8 Hotel Sevenum is in the making! Het tweede hotel van deze nieuwe hotelketen. In het vierde kwartaal van 2018 zal Gr8 Hotel Sevenum zijn deuren openen. Nieuwsgierig? Hou dan onze Social media kanalen goed in de gaten!

 


Gr8 Hotel Oosterhout is open!


21-06-2018

Het eerste hotel in Nederland van keten Gr8 (uit te spreken als het Engelse "great") is geopend en staat aan de Beneluxweg in Oosterhout. Het voormalige Tulip Inn is de afgelopen maanden grondig onder handen genomen. De modernisering van het pand blijkt ook een positieve invloed op de omgeving te hebben. 

De nieuwe Nederlandse keten is opgericht door drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk. De nieuwe keten moet comfortabele 3-sterren faciliteiten bieden.

'Er lagen hier wat uitdagingen voor ons', vertelt de Oosterhoutse wethouder Robin van der Helm. Hij doelt onder meer op de verpaupering van het terrein dat ingeklemd ligt tussen de A27, Beneluxweg en Europaweg. De laatste tijd ziet hij echter een positieve kentering in het gebied. 'Het nabijgelegen Floralia Park is een mooi initiatief, er vestigen zich weer bedrijven op de meubelboulevard aan de overkant en het restaurant en het hotel zijn opgeknapt. Die nieuwe uitstraling heeft ook invloed op de mensen die hier komen.' Hij geeft aan nog wel naar een oplossing te zoeken voor de geparkeerde vrachtwagens. 'En we willen een veilige verbinding creëren tussen de wijk en het park.'

Van der Helm beschouwt het hotel als een aanwinst voor Oosterhout. 'Er is behoefte aan overnachtingsvoorzieningen in het Baroniegebied, vooral zakelijk. Ook de bedrijven in onze gemeente hebben steeds meer internationale relaties. We hopen dat de hotelgasten een bezoek brengen aan ons stadshart en er terugkeren.'

Martien Heinrichs, telg uit de Van der Valk-familie en directeur van Gr8 Investments, verwacht dat zo'n zestig procent van de gasten er zal overnachten om zakelijke redenen. 'We richten ons op "people on het move". We kiezen daarom bewust voor locaties die snel te bereiken zijn. Hier zitten we vlakbij de afslag, maar ook dicht bij een golfpark, natuur en de Efteling.' Gr8 heeft meer plannen in de regio. Heinrichs: 'Aan het einde van het jaar starten we met de werkzaamheden aan een hotel in Breda, vlakbij de Ikea en de A16.'

De hotels van Gr8 werken samen met de restaurants van La Place. 'Wij verzorgen zelf geen maaltijden en drankjes. Dat laten we allemaal over aan La Place', vertelt Heinrichs. Verder kenmerkt het hotel zich door technische snufjes. 'Wie een kamer boekt, ontvangt per mail een QR-code, waarmee de kamerdeur geopend kan worden.' Inchecken bij de balie behoort dus tot het verleden. 'Het hotel heeft daarom geen lobby, maar een huiskamer waar altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig is', vult operations manager Dennis Jansen aan. 'Deze kan ook met een live-verbinding opgeroepen worden via het scherm op de hotelkamer.'


Gr8 News - Gr8 Hotel

01-03-2018

Vanaf juni 2018 zal het voormalige Tulip Inn Hotel aan de Beneluxweg worden heropend onder de naam Gr8 Hotel Oosterhout. Deze vestiging in Oosterhout is de allereerste van deze splinternieuwe Nederlandse hotelketen. In de periode na juni zullen er nog zeven hotels worden geopend onder de naam Gr8 Hotel in Sevenum, Amsterdam, Leiderdorp, Meerkerk, Bodegraven, Holten en Breda.

3 sterren met ontbijt bij La Place
Deze nieuwe Nederlandse hotelketen biedt comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. In november 2016 kocht Gr8 Investments de aandelen van de AC Restaurants en de bijbehorende hotels van het Italiaanse Autogrill. In januari 2017 werd bekend dat GR8 Investments het AC Restaurants had verkocht aan Jumbo Supermarkten die het verbouwde en in oktober als La Place restaurant heropende. De hotels bleven in bezit van Gr8 Investments die het hotel in Oosterhout dus vanaf juni zullen heropenen onder de naam Gr8 Hotel Oosterhout.

Menu
Bel
Mail